I la segona recepta de l'àvia Margarita que hem fet aquesta setmana han estat els postres!
Quan a La Cerdanya, plou a brots i barrals, toca fer Bunyols de Plàtan!
3 plàtans madurs peró forts.
2 ous M
2 cullerades de sucre
Un polsim de canyella
200 grs. De llet
225 grs. Farina
1/2 sobre de llevat químic (8grs.)
Batre ous, sucre, canyella i la llet. Afegir la farina i el llevat, remenar i reposar mitja horeta.
Tallar els plàtans a rodanxes gruixudes i afegir a la massa.
Posar força oli suau en una paella i anar agafant cullerades de massa amb un tros de plàtan.
Volta i volta, deixar escòrrer sobre paper de cuina i arrebossar amb sucre i canyella en pols.
#bunyols #bunyolsdeplatan #buñuelosdeplatano #platano #banana
No hay comentarios:
Publicar un comentario