viernes, 21 de noviembre de 2014
TARTA DE PERAS Y CHOCOLATE
· Biscuit de Pera a la canyella (per a un motlle de 20 cms, o 4 flaneras petites)· Ingredients:
· Per coure les peres:
· 4 peras conference petites
· Aigua per cobrir-las a la cassola
· Una rama de canyella
· 250 grs. de sucre moreno
· Masa:
· 2 ous mitjans
· 100 grs. sucre moreno
· Un polsim de sal
· Un yogur cremós (125 grs.)
· 65 grs. de llet
· 75 grs. d’oli de girasol
· 2 cullerades de postre de cacao pur
· 150 grs. de farina
· 1 culleradeta de llevat químic
· ½ culleradeta de canyella en pols
COURE LES PERES
Pelem les peres i els hi deixem la cua.
Els hi fem un tall per sota i buidem les llavors.
Les cobrim d’aigua posem la rama de canyella I el sucre Moreno.
Les bullim fins que al punxar estiguin toves, peró no massa. Les deixem refredar.
MASA
Batem els ous amb el sucre moreno i el polsim de sal fins que blanquejin.
Afegim el iogurt, la llet, i l’oli, batem a poca velocitat fins que estigui integrat.
Tamitzem la farina, el cacao, el llevat, i la canyella.
Afegim poc a poc fins que estigui ben integrat.
Folrem amb un cercle de paper de forn la base de les flaneres, enganxant-les amb un pèl de mantega/oli.
Possem ¾ de massa, la pera al mig apretant-la perque quedi coberta per la massa amb la cua fora.
Enfornem amb el forn preescalfat a 180-200 º C, durant uns 30-35 min.
Vigileu al punxar per un costat i si surt net ja el tenim.
Deixar refredar, desmotllar i espolvorejar amb sucre glass.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario