sábado, 29 de octubre de 2022

CARQUINYOLIS

 

CARQUINYOLIS

500 grs. farina

250 grs. sucre

10 grs. llevat químic (tipus Royal)

2 grs. sal

50 grs. ou (1 ou M)

75 grs. nata

95 grs. aigua

250 grs. ametlles amb pell

1 ou per pintar

 

Barrejar tots els ingredients, primer els líquids i afegir els sòlids (excepte les ametlles que s’afegiran al final)

Dividir la massa entre 3 ó 4 (segons ample de la vostre safata de forn) i formar unes barres allargades d’uns 40 cm.

Pintar amb ou batut i enfornar pre escalfat a 170 ºC (pot ser amb ventilador) uns 30-40  min.

Just al sortir del forn, amb compte de no cremar-nos tallarem les barres al vies, d’un dit o dos de gruix, millor si teniu un ganivet de tallar pa, on la fulla sigui el mes prima possible

Tornarem a posar sobre la safata del forn i els tornarem a coure uns 15 minuts mes perquè s’assequin.

Deixar refredar completament i conservar en un tupper tancat o emborsar


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...