Pa de Pessic, "dulce de leche", ganache de xocolata i guarnició d'ous i pollets¡
Bona Mona per tothom¡¡
Recepta Pa de Pessic:
3 ous M
1 iogurt de llimona
1 mesura de iogurt d'oli
2 mesures de Sucre
3 i mitja mesures de farina
1 sobre de llevat químic
Batre ous, iogurt, oli, sucre.
Després afegir la farina i el llevat.
Posar en un motlle forrat de paper vegetal, forn precalentat a 180 ⁰ C uns 40 minutos, fins que al punxar surti net.
Deixar regresar i omplir amb dolç de llet, i cobrir amb una ganache de xoco, virutes de colorines, plomes i ous de xocolata.
Ganache:
Posar a bollir 200 grs.nata del 35% i abocar sobre 200 grs. De xocolata del 55% cacao fet a trocets. Desfer i deixar templar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario