lunes, 10 de noviembre de 2025

PIMIENTOS PIQUILLO RELLENOS MARISCO


 Si vais a Reels en Instagram tenéis la vídeo receta😉

PIQUILLOS RELLENOS DE PESCADO Y GAMBAS

2 pots de pebrots del piquillo sencers (aprox. 20 pebrots)

150 grs. gambetes pelades+200 grs. filet peix blanc (lluç, bacallà, rap....)

1 porro gran+ 1 sobre de padano o similar

Sal, pebre negre, oli d’oliva

 

FARCIT:

Piquem les gambetes i el lluç amb ganivet o picadora (per separat), ho reservem.

Piquem la part blanca del porro en brunoise (petita).

Posem una mica d’oli a la paella, enrrossim el porro i afegim primer el peix, i després d’uns minuts les gambetes, remenem i rectifiquem de sal i pebre si cal.

Colem per tal que perdi l’aigua si en tingués.

Si els pebrotets son prou grans omplim amb cullera, sinó, els obrim per un lateral, farcim i tapem.

Posem una mica de beixamel al fons d’una safata, i anem posant els pebrotets, i per sobre el formatge.

Deixem al forn primer preescalfat tot i quan ho posem encenem el grill uns minut per gratinar el formatge.

Servim amb una base de la salsa i sobre el pebrotet gratinat. Gaudiu del plat!

 

Beixamel: 1 litre llet+50 grs. oli o mantega+50 grs. farina+un grapat de espinacs frescos, sal i pebre.

Posem el greix en una cassola al foc, quan es desfaci, afegim de cop la farina i remenem constantment, uns 2 minutets, afegim sal i pebre i la llet en tandes, anem remenant tota l’estona (si fes grumolls, no passa res, li passem el turmix i llestos). Quan arrenqui a bullir, dos minuts i ja la tenim feta.

Afegim fora del foc els espinacs, i triturem amb turmix.




 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...