miércoles, 12 de noviembre de 2025

LEMON CURD CREMA DE LIMON


CREMA DE LLIMONA

6 LLIMONES mitjanes i llises (aprox. 250 grs. suc)

150 grs. de sucre+4 ous sencers +25-35 grs. midó (maicena)

50 grs. mantega+Sucre per cremar, Bufador, fulles menta

 

Ratllem amb el microplane el que seria la base, partida en dos de les LLIMONES.

Partim les taronges per la meitat i les escorrem, reservem les pells.

Si no arribem als 250 grs. podem afegir una mica d’aigua o una altre llimona.

Reservem mig got de suc per desfer-hi la maicena.

Posem els ous en un recipient, afegim el sucre, batem i desprès el suc, i el suc amb maicena , barrejem bé i remenem que no quedin grumolls..

Colem la barreja, ho posem al foc, remenant tota l’estona amb les varilles, a foc suau fins que espesi, 2 m.

En treure afegim la mantega i remenem.

Farcim les llimones i les posem a la nevera tapades a pell amb film plàstic.

Al moment de servir posem una mica de sucre per sobre i ho cremem amb el bufador.


Nota: es pot fer igual amb taronjes, pesant el suc i calculant un 5% de midó sobre el pes del líquid.





 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...