lunes, 13 de octubre de 2025

CREMA DE VERDURES CON GHEE

 


Carbassó aprox. 1,500 grs.

1 moniato

1 patata grossa+1 ceba grossa

1 llauna de llet de coco+1 litre d’aigua

1/2 cdta. Gingebre al gust+3 cdtes. de curri en pols (al gust)+sal i pebre negre al gust

Mix de llavors per guarnir

Oli o mantega o ghee per fregir

 

Pela i talla les verdures en trossos petits. 

Escalfa l’oli en una cassola i sofregeix-ho.

Afegeix les especies i que s’integrin de sabor.

Cobreix-ho amb l’aigua. Cou a foc mitjà fins que estiguin toves. Cola i reserva l’aigua per si cal després.

Tritura la barreja amb una batedora fins a obtenir una crema ben fina. Incorpora la llet de coco. 

Serveix amb un toc de pebre negre i les llavors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...