viernes, 21 de noviembre de 2014

TARTA DE PERAS Y CHOCOLATE



· Biscuit de Pera a la canyella (per a un motlle de 20 cms, o 4 flaneras petites)
· Ingredients:

· Per coure les peres:

· 4 peras conference petites

· Aigua per cobrir-las a la cassola

· Una rama de canyella

· 250 grs. de sucre moreno

· Masa:

· 2 ous mitjans

· 100 grs. sucre moreno

· Un polsim de sal

· Un yogur cremós (125 grs.)

· 65 grs. de llet

· 75 grs. d’oli de girasol

· 2 cullerades de postre de cacao pur

· 150 grs. de farina

· 1 culleradeta de llevat químic

· ½ culleradeta de canyella en pols


COURE LES PERES

Pelem les peres i els hi deixem la cua.

Els hi fem un tall per sota i buidem les llavors.

Les cobrim d’aigua posem la rama de canyella I el sucre Moreno.

Les bullim fins que al punxar estiguin toves, peró no massa. Les deixem refredar.

MASA

Batem els ous amb el sucre moreno i el polsim de sal fins que blanquejin.

Afegim el iogurt, la llet, i l’oli, batem a poca velocitat fins que estigui integrat.

Tamitzem la farina, el cacao, el llevat, i la canyella.

Afegim poc a poc fins que estigui ben integrat.

Folrem amb un cercle de paper de forn la base de les flaneres, enganxant-les amb un pèl de mantega/oli.

Possem ¾ de massa, la pera al mig apretant-la perque quedi coberta per la massa amb la cua fora.

Enfornem amb el forn preescalfat a 180-200 º C, durant uns 30-35 min.

Vigileu al punxar per un costat i si surt net ja el tenim.

Deixar refredar, desmotllar i espolvorejar amb sucre glass.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...