CREMA DE LLIMONA
6 LLIMONES mitjanes i llises (aprox. 250 grs. suc)
150 grs. de
sucre+4 ous sencers +25-35 grs. midó (maicena)
50
grs. mantega+Sucre per cremar, Bufador, fulles menta
Ratllem amb el microplane el que seria
la base, partida en dos de les LLIMONES.
Partim les taronges per la meitat i les
escorrem, reservem les pells.
Si no arribem als 250 grs. podem afegir
una mica d’aigua o una altre llimona.
Reservem mig got de suc per desfer-hi
la maicena.
Posem els ous en un recipient, afegim
el sucre, batem i desprès el suc, i el suc amb maicena , barrejem bé i remenem
que no quedin grumolls..
Colem la barreja, ho posem al foc,
remenant tota l’estona amb les varilles, a foc suau fins que espesi, 2 m.
En treure afegim la mantega i remenem.
Farcim les llimones i les posem a la
nevera tapades a pell amb film plàstic.
Al moment de servir posem una mica de
sucre per sobre i ho cremem amb el bufador.
.jpeg)
.jpeg)













