viernes, 15 de noviembre de 2013

CREMA DE CALABAZA Y MONIATO

Crema de Carabassa i moniato (4 persones)
250 grs. carabassa
1 moniato mitja (150 grs.)
1 ceba mitjana
2 porros
1 patata mitjana
200 ml nata 18%
Sal, pebre

Tallar a trossos la carabassa, el moniato, la ceba, els porros i la patata.
Posar oli en una cassola i  enrosir una mica. Salpebrà.
Afegir brou fins cobrir. Bullir uns 30 min. Fins que al punxar estigui tou.
Colar i reservar part del brou per si cal afegir després.
Pasar pel túrmix, afegir la nata, rectificar de sal, i brou segons la consistencia desitjada.
Podeu servir amb unes llesques de pa torrat.

Crema de Calabaza y moniato (4 personas)
250 grs. calabaza
1 moniato mediano (150 grs.)
1 cebolla mediana
2 puerros
1 patata mediana
200 ml nata 18%
Sal, pimienta

Cortar a trozos la calabaza, el moniato, la cebolla, los puerros y la patata.
Poner aceite en una cazuela y dorar un poco. Salpimentar.
Añadir caldo hasta cubrir. Hervir unos 30 min. Hasta que al pinchar esté blando.
Colar y reservar parte del caldo por si hay que añadir después.
Pasar por el túrmix, añadir la nata, rectificar de sal, y caldo según la consistencia deseada.
Se puede servir con unos picatostes de pan.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...